Jude Law kot Hamlet

Foto: Žurnal24 Oboževalke Juda redko razjezijo. (Foto: Flynet/JLP)
Britanski filmski igralec bo poleti utelesil danskega kraljeviča Hamleta. Angleški lepotec se bo v vlogi Shakespearove tragedije preizkusil poleti, na danskem Helsingorju.
Oglej si celoten članek
Jude Law bo z vlogo samomorilskega mladeniča nasledil Mela Gibsona, ki je bil pred skoraj dvajsetimi leti zadnji hollywoodski igralec, ki je upodobil Hamleta. Sicer pa so se skozi zgodovino v vlogo vživeli še Richard Burton, Laurence Olivier in Kenneth Branagh.

Vstopnice pošle v hipu
Šarmantni Britanec, ki se je zagotovo najbolj izkazal v vlogi zapeljivca Alfieja, bo poleti vlogo Hamleta odigral šestkrat, vse ponovitve pa so že razprodane. Predstava bo upodobljena na pristnem prizorišču drame, na zgodovinskem grajskem dvorišču Kronborg ob robu Helsingorja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.