Jude Law spet srečen

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Jude Law se je med snemanjem filma Dom Hemingway zaljubil v kostumografko.
Oglej si celoten članek

Ljubezen med 39-letnim zvezdnikom in Ellen Crawshaw naj bi vzklila pretekli mesec med snemanjem v Franciji. "Takoj sta se razumela in začela spogledovati. Do zabave, na katero je bila povabljena cela ekipa, se med njima ni nič zgodilo. Od žura dalje pa sta nerazdružljiva. Svojih čustev tudi prav nič ne skrivata. Videti sta zelo srečna," je izdal neimenovani vir.

Parček pa se trenutno mudi v Angliji. "Videli so ju baru. Ellen ga je ves čas božala po bradi in roki. Med snemanjem včasih za nekaj časa izgineta. Se pa Ellen sprašuje, kaj se bo zgodilo po snemanju. Boji se, da jo bo zapustil," je še izdal vir.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.