Jude znova očka

Foto: Žurnal24 Jude z manekenko ni več skupaj, ji je pa obljubil vso pomoč pri vzgoji otroka.
Igralec Jude Law je četrtič postal očka. Njegovo nekdanje dekle Samantha Burke je rodila deklico.
Oglej si celoten članek
Jude Law je že julija potrdil, da bo znova postal oče. Na začetku leta je namreč kratek čas prijateljeval z manekenko Samantho Burke, s katero se je spoznal med snemanjem filma o Sherlocku Holmesu. 24-letnica, ki naj bi rodila 6. oktobra, je v torek zvečer povila deklico.

Njen predstavnik za javnost je povedal, da je novopečena mamica presrečna, obe z zdravo deklico pa se odlično počutita. Ime deklice uradno še ni znano, manekenka pa je pred porodom večkrat povedala, da jo bo poimenovala Sophia.

Jude, ki je že pred časom zahteval test očetovstva, pri porodu ni bil prisoten, je pa mladi mamici obljubil, da ji bo stal ob strani in ji finančno pomagal pri vzgoji deklice.

36-letnik že ima tri otroke z nekdanjo ženo Sadie Frost.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.