Judova bivša napisala biografijo

Foto: Žurnal24 Sadie Frost Jude Law
Sadie Frost, nekdanja žena igralca Juda Lawa, bo naslednji mesec izdala avtobiografijo, v kateri razkriva vse podrobnosti iz zakona z zvezdnikom.
Oglej si celoten članek

Avtobiografija z naslovom Crazy Days (Nori dnevi) vsebuje Sadiejin pogled na zakon z Judom, s katerim je bila poročena šest let. V knjigi opisuje, kako jo je življenje na očeh javnosti spravljalo ob pamet, zaradi česar je pristala v psihiatrični bolnišnici.

 

Za ločitev kriva sama

"Jude me je sicer razumel, ampak mene je takšno življenje vedno bolj uničevalo. Moja samozavest je sčasoma popolnoma izpuhtela," je razložila Sadie v svoji knjigi.

 

45-letna zvezdnica je med drugim še zapisala, da je bila prav njena depresija v veliki meri kriva za konec njunega zakona. "Postala sem obsedena sama s seboj in s svojim zdravstvenim stanjem. Juda sem preprosto začela ignorirati."

 

Jude sicer ni želel, da bi Sadie objavila knjigo, a sta se po dolgem procesu na sodišču le sporazumela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.