Julia Roberts kritizirala Clooneyjevo ženo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Amal Clooney in Julia Roberts na bojni nogi.
Oglej si celoten članek

George Clooney in Julia Roberts sta v Cannesu predstavila film Denarne igre, ki govori o voditelju oddaje o financah Leeju Gates (Clooney). Ko ta svojim gledalcem svetuje nakup visokotehnoloških delnic, ki nato nepričakovano propadejo, se v studiu pojavi besen vlagatelj (O'Connell) in v živo pred kamerami ugrabi Gatesa in njegovo ekipo, ki jo vodi ugledna producentka Patty Fenn (Roberts). Zaplet se stopnjuje v realnem času, medtem ko Gates in Fenn iščeta rešitev, da bi vsi preživeli, obenem pa tudi razkrili resnico, ki se skriva za zapletenimi denarnimi igrami.

Po premieri Robertsovi počil film

Po premieri so se pojavile govorice, da sta Robertsova in Clooneyjeva žena Amal na bojni nogi. Julia je bila menda jezna, ker naj bi gospa Clooney poskušala ekipi filma na premieri ukrasti šov. "Na filmskem festivalu v Cannesu velja strog pravilnik o poziranju na rdeči preprogi. Zelo redko se namreč zgodi, da bi s filmsko ekipo na rdeči preprogi poziral zakonski partner enega od članov. Amal, z Georgeevim blagoslovom, je to uspelo. Nosila je rumeno "poglejte me“ obleko, čeprav so ostali nosili oblačila v črni barvi. Poleg tega je imela s kreacijo težave, zato je celotni proces potekal dlje kot načrtovano, kar je pomenilo tudi, da so bile vse oči usmerjene vanjo,“ je povedal vir.

Julii je Amal od tega trenutka dalje trn v peti. "Julia ni mogla verjeti, da je Amal ostalim poskušala ukrasti šov in da ji je George to dovolil.“ Za kazen naj bi se Julia ves večer spogledovala s Clooneyjem. Igralčeva žena je že med snemanjem opazila, da se njen soprog s svojo soigralko odlično razume, zato jo je Julijino obnašanje po premieri zelo motilo.

Odnos med njima se je sicer skrhal že preteklo poletje, ko je Clooney Robertsovo povabil v svoj dom v Italiji. Zvezdnica naj bi se tam namreč norčevala iz Amaline obsedenosti z videzom in temnolaskino vedenje označila za absurdno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.