Julia Roberts na ulici poljubljala moškega, ki ni njen mož

Foto: Profimedia julia roberts Foto: Profimedia julia roberts Foto: Profimedia julia roberts
Poljub sprožil nove govorice o zakonski krizi.
Oglej si celoten članek

Igralka Julia Roberts se je pred restavracijo od neznanega moškega poslovila s poljubom, kar so v objektiv ujeli paparaci in spet podžgali govorice, da je zakon 49-letne zvezdnice v krizi.

Prva namigovanja, da se igralka, ki je že 14 let poročena s snemalcem Dannyjem Modrom, ločuje, so se pojavile februarja leta 2015, ko Dannyja ni bilo na pogreb Julijine mame, jeseni 2016 naj bi se zakonca celo za nekaj časa razšla, v upanju, da jima bo razdalja pomagala.

Razlog za zakonsko krizo naj bi bila Julia, ki je menda obsedena z nadzorom. Njenemu možu naj bi šlo na živce, da mu ves čas ukazuje, kako naj živi.

Ali je to res ali ne, vesta le slavna zakonca. Po vsej verjetnosti pa za krizo, če ta sploh obstaja, ni kriv moški na teh fotografijah, saj gre za igralkinega dolgoletnega menedžerja Richarda Lovetta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.