Julia Roberts po vzoru naše La Toye

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko je La Toya na spletu ponudila svoje rabljene spodnje hlačke, bo zdaj mogoče kupiti še nošeno spodnje perilo Julie Roberts.
Oglej si celoten članek

Potem ko smo poročali, da slovenska pornodiva La Toya za 200 evrov prodaja svoje nošene spodnjice, bo zdaj enaka usoda doletela tudi spodnje hlačke, ki jih je nekoč nosila hollywoodska igralka Julia Roberts. Dražbena hiša Nate D. Sanders je namreč na dražbi ponudila po meri narejeno črno spodnje perilo iz čipke, ki ga je Julia nosila pred 15 leti med snemanjem filma Erin Brockovich, za katerega je dobila oskarja.

Sicer ni jasno, kdo natanko je ponudil Julijin nošeni modrček in hlačke, a očitno gre za pravo stvar, saj bo srečni kupec poleg perila dobil uradni certifikat o pristnosti.

Julia je v filmu Erin Brockovich nosila močno podložene modrčke in tudi ta, ki ga ponujajo na dražbi, ima vložke iz gela, ki omogočajo še večji dekolte. Zvezdnica v filmu sicer ni kazala spodnjega perila, ga je pa nosila pod oblekami. V trenutku, ko je javnost izvedela, da se prodaja Julijino spodnje perilo, je cena že skočila na 1.665 ameriških dolarjev. Dražba se sicer zaključi danes, potem pa bodo razkrili, kolikšno ceno so dosegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.