Juliin obraz govori zgodbo

Foto: Žurnal24 Julia Roberts
Zvezdnica filma Jej, ljubi, moli Julia Roberts se ne ozira na gube in je proti botoksu, saj si želi, da se njena čustva izražajo na obrazu.
Oglej si celoten članek

Julia Roberts, ki konec septembra v naše kinematografe prihaja s filmom Jej, moli, ljubi, ta je posnet po istomenskem romanu Elizabeth Garden, je nasprotnica uporabe botoksa. "Želim si predstavljati, kako bom izgledala, ko si umijem obraz. Želim si, da otroci vedo, kdaj sem jezna, kdaj vesela in kdaj zmedena. Tvoj obraz govori zgodbo in to ne sme biti zgodba o vožnji h kirurgu,“ je za revijo Elle povedala Julia.

Znana igralka je tudi povedala, da z družino redno hodi v hinduistični tempelj, kjer veliko pojejo in molijo.

O igranju je dejala, da sama nima nobene tehnike. "Nič ni bolj dolgočasno, kot igralec, ki govori o svojem igranju,“ pravi Julia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.