JULIJ bo mističen

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
To je mesec preučevanja ezoteričnih vidikov našega življenja, ki se jim prej morda nismo posvetili. Odprimo vrata neznanemu in nepojasnjenemu.
Oglej si celoten članek

Julij je sedmi mesec v letu, ki mu vlada število 11/2, torej bo kombinacija osebnostne rasti in duhovnega pristopa k življenju. Pogledali bomo vase in prek sebe. Ta čas bo nekoliko eksotičen, slišali bomo o nenavadnih prigodah in izkušnjah, nam samim se bodo dogajale stvari, ki jih ne bi pričakovali. To je mesec preučevanja ezoteričnih aspektov našega življenja, ki se jim prej morda nismo posvetili. Odprimo vrata neznanemu in nepojasnjenemu.

Normalno je, da v tem času iščemo kotiček miru le zase, kajti vleče nas k introspekciji, notranjemu vpogledu; reevalvaciji našega življenja; kje smo bili; kje smo in kam pravzaprav gremo ... To je prekrasen čas, da se odpravimo v gozd ali v gore, morda k morju, in se obnovimo v naravi. No, tudi sedenje v udobnem, toplem fotelju, objemajoč blazino in dobro knjigo, ter srfanje po internetu sta dva vidika meseca, ki mu vlada število 7.

To je čas, ko je prav, da pozornost usmerite vase in da se potrudite biti ... preprosto vi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.