Julija Kramar: Ko je hči izgubila očeta, je izgubila tudi mene

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Julija Kramar se je pred več kot tremi leti umaknila iz javnosti.
Oglej si celoten članek

Julija Kramar je leta 2011 osvojila srca gledalcev šova Slovenija ima talent, kmalu za tem pa se je poročila in v razmiku leta in dveh mesecev rodila fantka ter punčko. Za svojo družino se je pevka odpovedala svoji veliki ljubezni - glasbi. Julije več kot tri leta ni bilo na glasbeni sceni, sedaj pa se je odločila, da spet poprime za mikrofon. To je storila pred nekaj dnevi na 52. celjskem sejmu MOS. Se lahko veselimo njene vrnitve na odre? “Mislim, da so minili že trije septembri, ko sem mislila, da se bom lahko spet lotila glasbene kariere, pa je vedno prišlo nekaj vmes. Letos sem pa kar šla nastopat, tako da upam, da ja in da se bo začela moja samostojna glasbena pot."

Občutki, ki so jo prevevali, ko je po dolgem času s svojim glasom lahko spet razveselila občinstvo, so bili čudoviti. “Mislila sem, da bom imela pred publiko več treme, ampak jo je moja želja po nastopanju izničila oziroma zmanjšala. Je pa vedno prisotna. Ne moreš biti popolnoma sproščen, saj hočeš dati vse od sebe, da je publika zadovoljna. Prav razmišljala sem o tem, kako je lepo, ko greš v akcijo, ko se začne dogajati. Odkar sem mama, sem vso svojo bit dala otrokom, zato za druge stvari ni bilo časa. Sedaj pa sem videla, da si lahko vzamem čas za vaje.”

Julija se bo zadev lotila počasi in postopamo, tudi zato, ker je imela dalj časa težave z glasilkami. “Bile so preutrujene od govorjenja, jaz sem bila preutrujena od neprespanih noči. Vsi trije otroci so slabo spali. Pozna pa se tudi, da sem že v letih. (smeh)“

Simpatična pevka ima velike načrte, saj bi rada prodrla tudi na evropski trg. Pravi, da se to ne bo zgodilo čez noč in da bo v to morala vložiti še veliko dela. Prehitrega povratka na glasbeno sceno si Julija tudi zaradi otrok, starih 11, 4 in dve leti in pol, ne želi. “Ker se stvari odvijajo počasi, moje odsotnosti še ne občutijo. Mislim, da jim bo zaradi počasnih sprememb kasneje, ko me morda dalj časa ne bo, manj hudo. Sedaj so res zelo navezani name in jih še nočem pustiti same. Pri mlajših dveh poskušam popraviti to, kar je pogrešala starejša hčerka. Ko je izgubila očeta in ostala sama z mano, je izgubila tudi mene, ker sem bila v tistem času veliko po medijih in po nastopih. Vidim, da ji je to pustilo neke posledice, ki so povezane z občutkom varnosti.” 

Juliji na njeni poti ob strani zvesto stoji mož. “Mož je vesel in srečen, kadar pojem. Podpira me, saj vidi, da nisem popolna, če ne pojem.” 

Prepričani smo, da bo Juliji ob takšni podpori uspelo vse, kar ima v načrtih. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:44 12. September 2019.

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.