Julija Kramar tretjič mamica

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Julija Kramar je v sredo tretjič postala mamica.
Oglej si celoten članek

"Sem Lex velikan, se rodil sem na včerajšnji dan," je pevka zapisala na svoji Facebook strani. To je njen tretji otrok. Bratca bosta doma pričakali dve starejši sestrici. 

Julija nam je septembra povedala, da bo dojenčka prinesel eden od decembrskih dobrih mož, a je očitno Lex malce pohitel. Kot je še takrat dejala, je ime izbral mož, najstarejša hči pa je močno navijala za bratca. Želja se ji je uresničila. 

Družinici iskrene čestitke tudi iz našega uredništva. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:39 1. December 2016.

    Lex? Resno? Ok, če je tujec, še ne rečem, ampak če je pa nekaj v stilu Ruby in Amber Čop, …

  • 18:08 30. November 2016.

    Čestitke ob novem rojstvu :-)

  • 17:56 30. November 2016.

    Kmalu bo čist vsaka, ki je izgubila menstruacijo prišla v Žirnal24. Pa zakaj ne odprete posebne rubrike Nosečnice in porodi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.