Julija nosečnosti ni načrtovala

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Drugi otrok je splet srečnih okoliščin. Veliko let sem bila sama, zato takrat prav gotovo nisem načrtovala in razmišljala o naraščaju," pravi operna pevka Julija Kramar, ki bo septembra spet postala mamica.
Oglej si celoten članek

Julija je v intervjuju za naš portal med drugim še povedala, da je otrokovega očeta, s katerim je v zvezi že eno leto, spoznala preko glasbe, s promocijo katere se ukvarja. "Najprej sva bila dobra prijatelja," nam je razkrila lepotica, ki smo jo povprašali tudi o tem, kako je novico sprejela njena hčerka in kdo bo izbral ime za novega člana družine.

Kako se počutite? Vas mučijo kakšne običajne ali neobičajne nosečniške težave?
Počutim se odlično. Nimam nikakršnih težav in upam, da bo tako tudi ostalo.

Kdaj imate rok?
V septembru.

Si želite deklice ali dečka?

Za spol še nismo povprašali in mislim, da nas radovednost ne bo premamila. Karkoli bo, nam bo prineslo veselje, posebnih želja pa nimam.

Ste si že dolgo želeli drugega otroka?
Drugi otrok je splet srečnih okoliščin. Veliko let sem bila sama, zato takrat prav gotovo nisem načrtovala in razmišljala o naraščaju. Vse je prišlo samo od sebe, ko sem srečala pravo osebo in sem se počutila pripravljeno.

Kako je novico sprejela hči? Si želi bratca ali sestrice?
Hčerka, ki ima šest let, je nad bodočim bratcem ali sestrico zelo navdušena. Najraje bi imela kar oba, da ji ne bi bilo treba izbirati.

Se pri izbiri imena nagibate k slovenskim ali tujim imenom?
Zdi se, da se nam prav nikamor ne mudi z opremljanjem ali izbiro imena za otročička. Začeli smo z idejo o slovenskem imenu, kar seveda ne bo pogoj. Izbiro imena sem sicer prepustila hčerki in partnerju, ki sta nekaj imen že izbrala. Jaz bom ime le potrdila.

Imate v tem času kakšno posebno ali nenavadno željo po točno določeni hrani?
Po nektarinah.

Kako v primerjavi s prvo doživljate drugo nosečnost?
Lahko potrdim, da drži rek, da je vsaka nosečnost zgodba zase.

Mnogim nosečnicam ponagajajo hormoni in jim zato niha razpoloženje. So to morda očitali tudi vam?
(smeh) Ne, tega mi še niso očitali.

Boste med porodniškim dopustom pogrešali odre?
Menim, da bom kaj kmalu spet stopila nanje, saj si dneva brez glasbe oziroma petja ne znam predstavljati.

Kako se razvajate med nosečnostjo?
Z izdelki za nosečnice iz linije Mama Mio me razvaja Kozmetika Oblak commerce, za pričesko kot vedno poskrbi Česalnica Venera, za prilagojene obleke mojemu trebuščku pa poskrbijo v butiku Modabravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.