Kandidat Ljubezni po domače bo kandidiral za poslanca SDS

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Iz resničnostnega šova v parlament?
Oglej si celoten članek

Marko Posavec, ki se je v šovu Ljubezen po domače boril za srce Darje Tomažin, se podaja v politične vode. Marko bo na listi SDS za poslanca kandidiral v Ljubljani. 

Poleg resničnostnih izkušenj, se je veliko ukvarjal tudi z nastopanjem v oglasih in serijah, sicer pa je vodja selitvenega servisa Romar, kot piše na njegovem Facebook profilu, študiral pa je na Biotehniški fakulteti, smer lesarstvo.

xxx

Kljub temu da se takrat za zvezo z Darjo ni odločil, ker se je zagledal v drugo, pa je danes še vedno samski, kot še piše na družbenem omrežju. Sicer pa Posavec ni edini resničnostni zvezdnik, ki se letos podaja v politične vode. Nekdanja missica in udeleženka resničnostnega šova Kmetija, Špela Hojnik, prav tako kandidira za poslanko, in sicer na listi NSi. 

Foto: Facebook/Tibor Golob Špela Hojnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:13 15. Marec 2022.

    "Pamet" teh zarukancev, ki se blamirajo po raznih reality butalščinah itak ne seže dlje kot do še bolj kretenskega SDSs...

  • 09:01 15. Marec 2022.

    pri tej svojati je vse "po domače". Ljubezen in vodenje države.

  • 08:13 15. Marec 2022.

    no , no ne bit tak žleht.. marko mora prist v parlament da bo tam osvajal evo in pa alenko..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.