Junak Ljubezni po domače v postelji kar z dvema in to hkrati!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Mitja Rus iz šova Ljubezen po domače je očitno pravi Casanova, kar tudi na glas prizna …
Oglej si celoten članek

Strasti med Mitjevimi damami v Ribnici se bodo očitno pomirile. Nataša in Sonja bosta namreč zakopali bojno sekiro, Sonja pa bo Mitji in Nataši, ki še vedno spita v isti spalnici, pripravila zajtrk v postelji. Po hudih prepirih bo v novi oddaji šova prišlo do preobrata in Mitja bo v postelji pristal kar z dvema svojima kandidatkama. In to hkrati!

Za simpatičnega Ribničana pa tovrstni trojček očitno ni novost, kot je priznal v kamere. "Danes spet dve punci skupaj v postelji po dolgem dolgem času, lepo presenečenje. Mogoče bomo celo čez noč skupaj, bom poskusil malo Natašo zmasirat, če bi šlo čez, bomo videli," je povedal. Ko se jim je v postelji pridružila še tretja kandidatka, pa je dodal: "Dve punci sem že imel v postelji, ampak tri, kaj takega pa še ne. Sanje vsakega moškega!"

Kako je bil videti Mitjev trojček oziroma četvorček, si lahko še pred predvajanjem novega dela šova na televiziji ogledate TUKAJ.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:05 24. Oktober 2021.

    me preseneca glede na to koliko alkohola popije ta tip na tv

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.