Jure Košir abrahama praznoval več tednov kasneje in to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji smučarski prvak je imel rojstnodnevno zabavo na ljubljanskem gradu.
Oglej si celoten članek

Jure Košir je 24. aprila letos dopolnil 50 let. Kot se za okroglo letnico spodobi, pa je tudi nekdanji smučar priredil zabavo za svoje bližnje prijatelje. Ta se je zgodila nekaj tednov kasneje na ljubljanskem gradu.

"Ja, praznoval sem kasneje, razlog pa je ta, da imam rojstni dan med prvomajskimi prazniki, ko marsikoga ni doma," je povedal za Žurnal24. Razkril nam je še, da je zabava potekala v ožjem krogu njegovih prijateljev, da gostov ni bilo veliko.

Fotografije, ki jih je Košir objavil na družbeno omrežje, govorijo same zase, tako on kot gostje so bili dobro razpoloženi in nasmejani. "Kadar se ta družba zbere skupaj, zabava vedno dobro izpade," je še razkril in dodal, da so gostje tisti, ki naredijo dobro zabavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.