Jure postavil neslaven osebni rekord

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Naš priljubljeni športnik je postavil neslaven osebni rekord, pravi. S tem ima v mislih zimo, ki mu je letos prinesla premalo smučarskih dni in veselja na smučkah. A Jure je te nadoknadil drugače.
Oglej si celoten članek

"Zima ni bila prava. Katastrofalno malo snega, pretoplo. Smučal sem veliko manj kot sezono prej in to mi nikakor ni všeč. Verjetno sem postavil neslaven osebni rekord – najnižje število smučarskih dni," je na svojem blogu pred kratkim zapisal Jure, ki pa ni pustil, da bi mu sneg pokvaril športno razpoloženje. "Sem bil pa aktiven pri športnih vadbah bolj kot prejšnje zime. Povprečno trikrat na teden sem migal. Bootcamp vadbe, tek, hokej na ledu, nekajkrat tek na smučeh. Posledično je plast zimske maščobne tolšče tanjša," se je pošalil.

Tecite z Juretom

Ker se Jure kot profesionalni športnik zaveda, da je gibanje še kako pomembno, bo tudi letos v okviru svoje športne trgovine že četrtič zapored priredil dobrodelni tek FORMAraton, ki se bo v soboto, 21. aprila, od 9. do 17. ure odvijal v Tivoliju. Slogana "Vsak kilometer šteje" se bodo tudi letos držali vsi udeleženci in pretekli vsak toliko, kot največ lahko. Skupaj z Juretom in njegovo družino bodo tekli tudi drugi znani Slovenci, med njimi Rene Mlekuž, Špela Grošelj, Peter Poles, Denis Chorchyp in drugi.

Teka se lahko udeleži vsak, s plačilom startnine pa boste pomagali zbirati sredstva pri obnovi stanovanja, ki je namenjeno bivanju staršev otrok, ki se zdravijo za rakom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.