Jurija Bradača naj bi v ZDA dvakrat aretirali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriški rumeni medij TMZ poroča, da naj bi Jurija Bradača v ZDA dvakrat aretirali.
Oglej si celoten članek

Eden bolje obveščenih ameriških rumenih medijev TMZ poroča, da naj bi slovenskega manekena Jurija Bradača v dveh mesecih dvakrat aretirali, saj naj bi vozil pod vplivom alkohola. Nazadnje so ga ustavili pred nekaj dnevi, ko se je z avtomobilom zaletel v zid bencinske črpalke.

Pri prvi aretaciji, ki se je zgodila prejšnji mesec, Jurij ni zanikal, da je kriv, zato ga je doletela pogojna kazen. Pri drugi aretaciji, ko se je zaletel v zid, pa ni želel opraviti alkotesta, zato mu zdaj grozi zaporna kazen. Kot poroča TMZ so mu zato odvzeli vozniško dovoljenje. Dopisali so, da so ga prosili za izjavo, a slovenski maneken zadeve ni želel komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:24 1. December 2016.

    Bravo Žurnal, dva dni za ostalilmi..... Ažurnost res ni vaša vrlina. Sicer pa jih nimate prav veliko

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.