Justin Bieber bo dobil dvojnika

Foto: Žurnal24 Justin Bieber
Najstniški pop idol Justin Bieber bo postal nesmrten. V londonskem muzeju voščenih lutk namreč izdelujejo voščeno različico 16-letnega zvezdnika, ki bo na ogled prihodnji mesec.
Oglej si celoten članek

"Justin Bieber je prava senzacija. Njegovi oboževalci so nas dobesedno preplavili s pismi, da si ga v muzeju želijo videti čim prej. Prepričani smo, da bodo mnoga dekleta naravnost navdušena, ko se bodo ob voščenem Justinu lahko fotografirala že marca," je povedala Liz Edwards, tiskovna predstavnica muzeja.

 

Šestnajstletni glasbenik se je z izdelovalci svoje lutke srečal konec preteklega leta, ko so ga natančno izmerili in preučili vse njegove poteze. Izdelava voščenega Justina je trajala štiri mesece, stala pa je 150 tisoč funtov (približno 175 tisoč evrov).

 

Justinov dvojnik bo istega dne dobil dom tudi v Amsterdamu, kmalu zatem pa še v New Yorku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.