Justin Bieber imel prometno nesrečo

Foto: EPA
Foto: EPA
Najstniški pop idol je bil včeraj vpleten v manjšo prometno nesrečo v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Justin Bieber je imel včeraj manjšo prometno nesrečo s svojim črnim ferrarijem, ko je v podzemni garaži trčil z avtom honda civic. Na srečo ni v nesreči nihče utrpel nobenih poškodb. "Justin Bieber je vozil črnega ferrarija, ko je njegov avto zadela honda civic. Ni bilo nikakršnih poškodb ali škode na nobenem od avtov," so povedali z losangeleške policije.

Justin, ki je sedel za volanom avtomobila, je sicer imel poleg še sopotnika, vendar se ne ve, kdo je bil, zagotovo pa ni šlo za njegovo dekle. "Ne, njegova sopotnica ni bila Selena Gomez," so potrdili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.