Justin Bieber in oče z enakima tetovažama

Foto: TheJustinBieberShrine.com Justin Bieber Foto: TheJustinBieberShrine.com Justin Bieber Foto: TheJustinBieberShrine.com Justin Bieber
Justin Bieber si je dal narediti tetovažo Jezusa, ki se ujema z očetovo.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj meseci je Justin Bieber na počitnicah s svojim dekletom Seleno Gomez na Havajih razkril novo tetovažo na rebrih. Izkazalo se je, da si je 17-letnik v družbi svojega očeta, raperja Jeremyja Bieberja - Lorda Bieberja, dal vtisniti besedo Yeshua, kar v hebrejščini pomeni Jezus. Z očetom sta si omislila celo enaki tetovaži. 

To je druga tetovaža najstniškega idola. Lani si je namreč na bok dal vtetovirati risbo ptičke, le malo po svojem 16. rojstnem dnevu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.