Justin Bieber in Ryan Gosling sta sorodnika

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Nova raziskava je pokazala, da sta igralec Ryan Gosling in najstniški zvezdnik Justin Bieber daljna sorodnika.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta januarja igralca Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick izvedela, da sta daljna bratranec in sestrična, sta enako zdaj izvedela tudi Justin Bieber in Ryan Gosling. Rezultati nove raziskave, ki jo je izvedla spletna stran Ancestry.com, so pokazali, da si kanadska zvezdnika delita korenine, ki segajo 400 let nazaj.

Obenem pa so prišli še do ene zanimive ugotovitve, in sicer, da je Justin daljni sorodnik tudi Avril Lavigne in Céline Dion. Rodoslovka Lesley Anderson je ob tem dejala, da so takšna odkritja zelo redka, ter da je šokirana, koliko kanadskih zvezdnikov si je v sorodu. "Res je neverjetno, kaj lahko odkrijemo, če gremo tako daleč v preteklost," je povedala.

Justin in Avril sta se sicer že večkrat srečala, a ni znano, če sta takrat že vedela za krvno povezanost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.