Justin Bieber pokazal golo zadnjico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glasbenik je na svojem Instagramu delil že nekaj slik iz zadnjega dopusta na otoku Bora Bora. Z zadnjo fotografijo je najbolj razveselil oboževalke.
Oglej si celoten članek

Justin Bieber je znan po tem, da zelo rad razkazuje svoje izklesano telo, a zaenkrat kaj več kot zgoraj brez nismo videli. Tokrat je oboževalke najbrž zadela kap, ko so na Instagramu zagledale njegovo golo zadnjico.  Sliko je naredil na jahti na otočju Bora Bora, kjer je trenutno na oddihu s prijatelji.

Slika ima že en milijon všečkov, številka pa bo v naslednjih nekaj dneh najbrž zelo narasla. Morda pa nas čaka še kakšno presenečenje, pevec je očitno zelo samozavesten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.