Justin Bieber popolnoma gol

Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju Foto: Profimedia Justin Bieber in prijateljici na kopanju
Justin Bieber med kopanjem odvrgel tudi kopalke.
Oglej si celoten članek

Popularnega pevca so fotografi ujeli na počitnicah na Havajih, ki jih preživlja z Avstralko Saharo Ray. Bieber ne velja za sramežljivega in se očitno rad kopa gol - fotografi so ga tako že večkrat ujeli popolnoma brez, vendar pa so zadnje fotografije precej bolj nazorne.

Na kopanju je par sprmljala še prijateljica, model Chloe Traichel. Medtem, ko Justin, kot je videti na fotografijah, med kopanjem uživa popolnoma brez obleke pa sta se dekleti odločili, da odložita le zgornje dele.

Fotografija golega Justina Bieberja so se v javnmosti pojavile le nekaj dni po tem, ko je z golimifotografijami oboževalke razveselil Orlando Bloom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:40 8. Avgust 2016.

    tole je bolj slepilni manever s strani PR od JB pomoje ne gre več tko v prodajo

  • 17:39 8. Avgust 2016.

    on je gay 1000% tale sahara zgleda pa ok, ampak precej zgonjena za svoja leta IMO ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.