Justin Bieber z grdo modrico

Foto: Žurnal24 Justin je modrico dobil na snemanju serije Na kraju zločina. (Foto: Twitter)
Najstniški zvezdnik Justin Bieber je nedavno močno prestrašil svoje oboževalke, ko je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo, na kateri ima okoli očesa veliko modrico.
Oglej si celoten članek

Bieber je svoje zagrete privrženke vznemiril s fotografijo, na kateri mu obraz prekriva velika modrica, pod fotografijo pa je zapisal, da se je "vrnil na svoja zlobna pota".

 

A Justin je oboževalce kmalu potolažil, da se ni zapletel v pretep, temveč je na snemanju televizijske serije Na kraju zločina. Šestnajstletni glasbenik je v omenjeni seriji nastopil že septembra lani, in sicer kot težavni najstnik Jason McCann, čigar brat je bombni terorist, ki je osumljen zločina.

 

Epizoda bo na ameriških televizijskih zaslonih predvajana prihodnji mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.