Justin Bieber z objavo dvignil veliko prahu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kaj je želel z objavo sporočiti?
Oglej si celoten članek

Kanadski pevec Justin Bieber je na Instagramu objavil fotografijo, kjer se poljublja s svojo bivšo punco Seleno Gomez, ki je po družbenih omrežjih sprožila veliko ugibanj. Zakaj je objavil fotografijo? Kaj čuti do Selene?

 

Jasno je, da Justin še vedno nekaj čuti do Selene, vprašanje pa je, kaj želi s posnetkom doseči. Fotografija je stara, bila je posneta na njunih skupnih počitnicah. Fotografijo pa je že komentirala tudi Selena in napisala: “Perfect” (popolno).

Justin in Selena sta bila z nekaj prekinitvami par med letoma 2011 in 2014. Po njunem razhodu pa so jih že večkrat opazili skupaj, ostala naj bi prijatelja.

Bieber naj bi se sicer pravkar razsšel z 19-letno manekenko Hailey Baldwin, ki je prav v soboto na Twitterju razglasila samski stan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:09 20. Marec 2016.

    Želi povedat da si še ne more privoščit da bi prišel iz omare. Zihr je gej ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.