Justin in Selena na robu konca?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najstniška ljubezen med Justinom Bieberjem in Seleno Gomez naj le ne bi bila tako globoka, kot golobčka ves čas prikazujeta.
Oglej si celoten članek

Čeprav si v javnosti stalno izkazujeta ljubezen, je razmerje Selene Gomez in Justina Bieberja ves čas na robu prepada, poroča ameriški spletni portal TMZ. V zadnjih nekaj mesecih naj bi se večkrat razšla in nato spet pobotala, nazadnje naj bi se to zgodilo pretekli teden.

Viri blizu zvezdnikov pravijo, da njuno razmerje še zdaleč ni trdno ter da morata zelo dobro premisliti, če sploh sta za skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:51 6. Julij 2012.

    haha, če ma človek tetovaže pomeni to nekaj slabega?<br />daj ne bodi neumen... se vidi da si en nerazgledan ratardiranc

  • 12:38 6. Julij 2012.

    Ja ja pač Bober kot razvajen froc misli da je oh in sploh zdej pa je doživel svoje, da ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.