Justin je rad gol pred prijateljem

Foto: Žurnal24 Justin se gol dobro počuti in se ničesar ne sramuje.
Justin Timberlake in njegov dolgoletni prijatelj Trace Ayala imata poseben odnos. Trace je namreč medijem razkril, da se Justin pred njim pogosto sprehaja gol, saj ničesar ne skriva.
Oglej si celoten članek

Justinovo dekle Jessica Biel očitno ni edina, ki pop zvezdnika vidi golega. Po besedah prijatelja Tracea se Justin Timberlake zelo rad gol sprehaja tudi pred njim. "Justina pogosto vidim golega in to se mi ne zdi nič takega. Tudi njemu ni nerodno in brez oblačil se dobro počuti," je povedal Trace Ayala. Ko ga je v njegovem najnovejšem filmu videl v majhnih in oprijetih kopalkah, si je mislil: "Je vsaj oblečen!"

Trace upa, da se bosta Justin in Jessica kmalu poročila. "Še nikoli ga nisem z nobeno videl tako srečnega. Jessica je najboljša, všeč mi je," je povedal. Dodal je še, da jima Jessica pomaga pri oblikovanju kavbojk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.