"Justin mora na odvajanje"

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Številne zabave, trava, alkohol in incidenti naj bi postali že del vsakdana najstniškega idola Justina Bieberja. Stvari naj bi prišle že tako daleč, da ga želi menedžer spraviti na odvajanje.
Oglej si celoten članek

"Justin se druži z napačnimi ljudmi," je za Radar Online povedal vir blizu zvezdnika in dodal, da je Scooter Braun, Justinov menedžer, nad njegovim ravnanjem že tako zaskrbljen, da naj bi mu predlagal odvajanje.

19-letni najstniški idol naj bi na svojem domu nenehno prirejal bučne zabave z veliko alkohola in trave, kar naj bi po besedah vira motilo tudi sosede.

Nad njegovim vedenjem so zaskrbljeni tudi prijatelji in družina. "Vsi mislijo, da je Justin le žrtev slabih vplivov. Dobiti mora nadzor nad svojim življenjem, prenehati kaditi travo in prirejati razvpite zabave," pravi vir in dodaja, da: "Njegovo vedenje povzroča težave."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.