Justin Timberlake in Ashley Olsen par?

Justina Timberlaka in Ashley Olsen so zadnje čase v New Yorku velikokrat opazili skupaj, zato so se že pojavile govorice, da se med njima nekaj plete.
Oglej si celoten članek

Po poročanju ameriških medijev naj bi med pevcem, igralcem in modnim oblikovalcem Justinom Timberlakom ter igralko in modno oblikovalko Ashley Olsen vzcvetela ljubezen.

Oba sta od nedavna samska, do zdaj pa sta bila skupaj opažena že na nekaj lokacijah v New Yorku – v hotelu Greenwich, na zabavi po oddaji Saturday Night Live, dveh broadwajskih predstavah in na polo tekmi.

Justinov predstavnik za stike z javnostmi je sicer kakršnokoli romanco med njima že zanikal in povedal, da sta zgolj prijatelja, spet drugi pa so prepričani, da se med njima zagotovo nekaj plete, le da tega (za zdaj) še ne želita razkriti javnosti.

Tako Justin kot Ashley sta svojo prejšnjo zvezo končala marca letos – Timberlake štiriletno razmerje z igralko Jessico Biel, Olsnova pa dveletno z igralcem Justinom Bartho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.