Justin Timberlake končno potrdil spol in ime drugega otroka

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Jessica Biel je rodila julija.
Oglej si celoten članek

Pevec Justin Timberlake je v pogovoru z Ellen DeGeneres potrdil, da sta s soprogo Jessico Biel lani spet postala starša. Dobila sta še enega sina. "Ime mu je Phineas. Je prekrasen in ljubek in nihče trenutno ne spi, a smo kljub temu srečni. Ne bi mogli biti bolj srečni. Zelo smo hvaležni,“ je povedal 39-letni pevec.

Na vprašanje, kako se z Jessico spopadata s skrbjo za dva otroka, se je zvezdnik pošalil: "Ne vidiva se več. Je pa zabavno, tudi Silas je navdušen.“

Prvorojenec para je star že pet let. Justin pravi, da je podedoval njegov glasbeni talent, a še bolj kot glasba ga veselijo lego kocke in tenis. "Sedaj sva mu kupila Nintendo. To je droga za otroke,“ je še razkril. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:11 19. Januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.