Justina Bieberja zgrabil za vrat

Foto: Profimedia post malone, bieber Foto: Profimedia post malone, bieber
Raper Post Malone je Justina Bieberja v nekem nočnem lokalu prijel za vrat.
Oglej si celoten članek

Po koncertu Justina Bieberja v Houstonu se je glasbenik s svojo ekipo, katere del je tisti večer bil tudi raper Post Malone, odpravil v nočni klub. Tam pa je med glasbenikoma očitno prišlo do spora, saj so kamere ujele, kako je Post Malone Justina prijel za vrat.

V klubu naj bi Bieber, medtem ko je Post Malone nastopal, na njegovi roki ugasnil cigareto. Post Malone je z nastopom nadaljeval, Justin pa naj bi začel zavijati z očmi.

Ali se je raper le šalil, ko je Bieberja prijel za vrat, ni znano. Po Justinovem izrazu na obrazu pa je možno sklepati, da takšnega odziva od člana svoje predskupine ni pričakoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.