Justinova roka zanetila govorice

Foto: Reuters Justin Theroux Jennifer Aniston Foto: EPA Justin Theroux Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Justin Theroux Jennifer Aniston Foto: Reuters Justin Theroux Jennifer Aniston
Justin Theroux in Jennifer Aniston sta na letošnjih Oskarjih spet zanetila govorice, da je priljubljena igralka le noseča. Kriva je bila Justinova roka ...
Oglej si celoten članek

Jennifer in Justin, ki sta bila eden najlepših parov na letošnji podelitvi zlatih kipcev, sta v nedeljo spet vzbudila ugibanja o nosečnosti. Da sta v veselem pričakovanju se namreč šušlja že več mesecev, a zvezdnika teh govoric nista nikoli komentirala, zdaj pa jih je zanetil kar Justin sam. Med poziranjem na rdeči preprogi je namreč ljubeče položil roko na Jenniferin trebušček in spet povzročil ugibanja.

Sicer pa sta bila Jen in Justin na Oskarjih videti čudovito; Jennifer je nosila zapeljivo rdečo Valentinovo obleko, Justin pa se ji je v smokingu odlično podal zraven. V Hollywoodu pravijo, da sta najbolj vroč par ta hip in še prav imajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.