Justinovo maščevanje sledilcu

Foto: Žurnal24 Justin Bieber
Pevec Justin Bieber je pokazal, da se z njim ni dobro šaliti.
Oglej si celoten članek

Da so vdori v zasebnost s pomočjo socialnih omrežij še veliko lažji, je znova dokazal eden izmed uporabnikov Twitterja. Kevin Kristopik, sledilec mladega pevca Justina Bieberja, je vdrl na profil enega izmed njegovih prijateljev in dobil pevčevo telefonsko številko, ki jo je kasneje zapisal na Twitter. Tako je za mnoge oboževalke Justinova skrivnostna številka postala javna, saj jo je videlo štiri in pol milijona sledilcev.

Justin se je Kristopiku maščeval in na svoj profil zapisal njegovo telefonsko številko ter ljudi pozval, naj ga pokličejo. Čeprav je Biber svoj zapis po nekaj minutah izbrisal, je Kristopik prejel nešteto klicev in 10 tisoč sporočil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.