Justinu brez šole nič ne manjka

Foto: Žurnal24 Justin se z Lupe Fiascom pripravlja na osvojitev najvišjega vrha v Afriki.
Justin Timberlake meni, da če bi se odločil za vpis na fakulteto, ne bi dosegel take slave, kot jo je sicer.
Oglej si celoten članek

Pevec Justin Timberlake ne obžaluje, da se nikoli ni vpisal na univerzo. Prepričan je, da bi ga odločitev o študiju ovirala pri ustvarjanju pevske kariere in bi, če bi gulil šolske klopi, težko postal pop zvezdnik.

27-letni pevec je glasbeno kariero začel pri dvanajstih letih v odmevnem Mickey Mouse Clubu, jo nadaljeval v fantovski skupini 'N Sync ter kasneje stopil na samostojno pot. "Ni mi žal, da nisem šel na fakulteto. Če bi šel, verjetno ne bi nikoli videl sveta. Tako da je verjetno bolje, da nisem niti poskusil," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.