Jutranja vadba poživi kariero

Foto: Žurnal24 Kdor pred službo telovadi, se mu obeta povišica. (Foto: Shutterstock)
Ljudje, ki zjutraj pred odhodom v službo telovadijo, dosegajo boljše delovne uspehe in se povzpnejo do višjih delovnih mest.
Oglej si celoten članek

To je pokazala zadnja raziskava, ki jo je te dni objavil ameriški nacionalni center za raziskave o zdravju.

Takoj več energije
"Jutranja vadba je zelo zaželena, saj pospeši krvni obtok, dvigne telesno temperaturo in ventilacijo ter tako prebudi telo," pravi športni trener Gregor Pečovnik. Dodaja, da so ljudje, ki zjutraj telovadijo, hitreje pripravljeni na delovne obveznosti in imajo več energije. Sodeč po ameriški raziskavi bo rezultate prinesla že polurna vadba nekajkrat na teden.

Dober začetek dneva
Za vadbo izberite dejavnost, ki vam je najbolj všeč in jo boste z veseljem opravljali. To je lahko tudi hitra hoja ali kolesarjenje v službo, vendar le, če imate v službi možnost, da se oprhate in preoblečete. Izkoristite zadnje poletne dni in poskrbite za jesensko napredovanje v službi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.