Jutri največja prireditev na obali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jutri vas na Sečoveljske soline vabi največja športno-rekreacijska prireditev na Obali.
Oglej si celoten članek

Jutri ob 11. uri se bo v Seči ob solinah začela že 9. prireditev Povežimo soline. Gre za tek, ki poleg tekmovanja in druženja omogoča spoznavanje solin in istrske narave.

Družinska vstopnica

Letos bo tek popestrilo več spremljevalnih dogodkov; med drugim bo nastopila pripovedovalka zgodb in režiserka Samanta Kobal, pred tekom pa bodo vsi udeleženci opravili star običaj za srečo. Na cilju bo tekmovalce pričakalo solno polje, iz katerega si bodo lahko z golimi rokami vzeli prgišče piranske soli za spomin. Najboljši tekači bodo za nagrado dobili lesene solinarske cokle. Prav vsi udeleženci teka se bodo lahko razvajali z bobiči (istrsko enolončnico), kot darilo pa bodo prejeli steklenico malvazije, kilogram soli in certifikat, da so pripadniki plemena Povezovalcev.

Več informacij o dogodku in prijavi nanj lahko poiščete na spletni strani Skid.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.