K frizerju na štirinajst dni

Foto: Žurnal24 (Foto: Jakob Helbl)
Letošnja miss Universe Marika Savšek največ nege in denarja posveti svojim lasem, za lepo postavo pa se zahvaljuje genom.
Oglej si celoten članek

Kaj vam pomeni pojem lepote?
Lepota je skupek zunanjosti in osebnosti. Eno brez drugega ne gre. Ni samo zunanji videz, brez skladnosti telesa pa tudi ne gre. Pod lepoto pomislim tudi na lepo osebnost.

Koliko časa namenite urejanju, preden greste od doma?
Odvisno, sem pa že kar natrenirana. 15 minut za make up in deset minut za lase.

Brez katerega ličila ne zapustite doma?
Brez maskare in bleščila.

Foto: Žurnal24

Kako skrbite za svojo kožo?
Po prhanju vedno uporabim kremo za telo. Sicer moja koža ni preveč zahtevna, a uporabljam dobre kreme za obraz in kakovostna ličila. Sem vestna pri odstranjevanju ličil, večkrat si naredim piling.

Kako skrbite za lase?
Moji lasje so precej uničeni od barvanja, zato moram pogosto, kar dvakrat na mesec, k frizerju, kjer mi z maskami popravljajo stanje. Tam imajo zagotovo boljše maske, zato dam raje malo več denarja za to. Blond barva pač uniči lase. Moja naravna barva je mišja, saj če bi imela lepo naravno, se ne bi barvala.

Kako skrbite za svojo postavo?
Na srečo imam dobre gene, vsi moji sorodniki so suhi, starša sta suha. Veliko časa preživim na kolesu, saj nimam avta in po Ljubljani sem nonstop na kolesu. Rada tudi tečem, pred izborom za miss Universe pa sem hodila v fitnes.

Kakšno je vaše mnenje o lepotnih operacijah?
Nič nimam proti, da dekle popravi napako, ki jo tako moti, da si želi operacije. Sama pa sem zadovoljna s svojim videzom in ne čutim potrebe po popravkih.

Ste mnenja, da je celulit res največji sovražnik žensk?
Ja, skoraj vsaka ženska ima celulit. Sama imam srečo, da ga nimam veliko. Sicer pa moramo telo sprejeti takšno, kakršno je, in potem napak ne opazimo več. Jaz se ne obremenjujem s stvarmi, ki mi niso všeč. Takšna pač sem in takšno sem se sprejela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.