K nam prihaja Divinity Roxx

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V ponedeljek, 21. septembra, v kranjski Trainstation Squat v okviru evropske turneje prihaja priznana ameriška basistka in pevka Divinity Roxx.
Oglej si celoten članek

Divinity Roxx je ameriška umetnica, skladateljica in glasbenica. Njen raznolik glasbeni opus vključuje elemente r'n'b-ja, hip hopa, funka, soula in rocka. Zaradi svojega eklektičnega in edinstvenega stila glasbe ter prepoznavnih oderskih nastopov, sama svojo glasbo rada opisuje kot "Ghetto Rock".

Divinity Roxx je morda najbolj znana kot basistka spremljevalne zasedbe pop ikone Beyoncé Knowles, saj je z njo sodelovala 5 let in jo je v tem času videlo več kot 10 milijonov ljudi po celem svetu. Ob Beyoncé se pojavlja kar na treh DVD izdajah ("The Beyoncé Experience Live", "I Am... Sasha Fierce" in "I Am... Yours") in dveh videospotih ("Irreplaceable" in "Green Light"). Med drugim je sodelovala tudi z legendarnim basistom Victorjem Wootenom, enim od najbolj plodovitih basistov modernega časa, ter izvajalci kot so naprimer Will.I.Am, Patti Labelle, Kelly Rowland, Ledisi in Polow Da Don.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.