Kadar kuha Chris, pridejo gasilci

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Gwyneth Paltrow je razkrila, da je njen mož v kuhinji prava katastrofa.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Coldplay Chris Martin se bo moral očitno držati le mikrofona in ne več kuhalnice. Njegova žena, igralka Gwyneth Paltrow, je namreč povedala, da glede kuhanja nima pojma. Do zdaj je dvakrat želel zanjo skuhati jed in obakrat je zanetil požar. In obakrat so morali posredovati gasilci.

Chris je lahko vesel, da se nikomur ni nič zgodilo in da glede prehranjevanja za družino skrbi  Gwyneth, ki je lani izdala svojo kuharsko knjigo My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness. V intervjuju je povedala, da je zelo tradicionalna in da sebe vidi kot gospodinjo iz petdesetih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.