Kadar poljub ni zaželen

Foto: Žurnal24 Poljubi so najslajši takrat, ko si jih želita oba. (Foto: Shutterstock)
Trije nasveti, kako se spretno ubraniti poljuba, ki ga nočete.
Oglej si celoten članek

Poljubi. Vedno imate vso pravico, da zavrnete poljub, če si ga ne želite, ne glede na razloge. Da ob tem ne bi po nepotrebnem prizadeli partnerja, je na voljo nekaj načinov, da zadevo izpeljete čim bolj spretno.

1. Prenehajte s flirtanjem

Nikar ne pošiljajte vročih pogledov, če ne želite, da se vaše ustnice združijo z njegovimi. Če nakazujete nekaj, hočete pa nekaj drugega, boste partnerja zmedli.

2. Izrazite se drugače

Pokažite ljubezen na drugačen način. Dolg objem ali podoben izraz naklonjenosti lahko včasih nadomesti poljub in popestri vsakdanje izkazovanje ljubezni.

3. Preprosto razložite

Pogosto bo partner razumel vaše razloge, če mu jih le dovolj jasno in podrobno razložite. Se ne poljubljate na prvem zmenku ali vam v nekem trenutku preprosto ni do bližine? Povejte, kako se počutite, in razloge za to. Tako ne bo prišlo do nesporazumov.

Bodite iskreni

Iskrenost je v razmerju vedno najboljša izbira. Če partner vaših razlogov ne more sprejeti, morda ni pravi za vas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.