Kaj bi moral Clooney nositi na svoji poroki

Foto: FameFlynet George Clooney Foto: FameFlynet George Clooney Foto: FameFlynet George Clooney Foto: Reuters George Clooney
Igralec George Clooney naj bi kmalu dahnil usodni da, predvideva pa se, kaj bo nosil na svoj poročni dan.
Oglej si celoten članek

Medtem ko so poročne priprave na poroko igralca Georgea Clooneyja že v polnem teku, se že pojavljajo ugibanja, kaj bo nosil na svoj najsrečnejši dan v življenju, ko bo svoji izbranki Amal Alamuddin dahnil usodni da.

Revija Us Weekly je izbrala nekaj njegovih najboljših oprav na rdeči preprogi, v katerih je naravnost blestel in so primerne tudi za poročni dan. Oglejte si jih v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.