Kaj blazinice na prstih roke povedo o vas

Foto: speakingtree.in Prstni odtis Foto: speakingtree.in Prstni odtis Foto: speakingtree.in Prstni odtis Foto: speakingtree.in Prstni odtis Foto: speakingtree.in Prstni odtis
Pozabite na branje iz dlani in odkrijte kdo ste - s pomočjo blazinic na prstih roke.
Oglej si celoten članek

Umetnost proučevanja prstnih odtisov je stara več tisoč let, izhajala pa naj bi iz Indije. Številni zdravilci se ukvarjajo s proučevanjem rok in nog, da bi pridobili čim več informacij o zdravju in osebnosti neke osebe. Številni so prepričani, da lahko vzorci prstnih odtisov razkrivajo osebne lastnosti vsakega posameznika.

Zanimivo je, da vsak prst na roki nakazuje na različne vidike osebnosti človeka. Palec razkriva kako se neka oseba obnaša do vseh stvari, kazalec na to, kaj si oseba misli o sebi, sredinec razkriva delovne in življenjske vrednote, prstanec kako se izraža, mezinec nakazuje na komunikativnost.

Pet najbolj pogostih vzorcev prstnih blazinic je:

Zanka

To je najbolj pogost odtis. Ponavadi je znamenje ljudi povprečne inteligence, ki se vedejo prijetno. Po naravi so zelo veseli, na splošno so zadovoljni z življenjem, so dobri delavci in partnerji. Raje, kot da so vodje, sledijo drugim.


Krožni vzorec

Ta odtis imajo pogosto nadpovrečno inteligentni ljudje, ki so neodvisni in imajo prevladujoč tip osebnosti. Raje vodijo, kot sledijo drugim. Mesto, na katerem se nahaja krog, veliko pove o osebnosti človeka. Če je na palcu, gre za zelo inteligentno osebo z močno voljo. Če se vzorec pojavlja na obeh palcih gre za osebo, ki želi imeti vse pod svojim nadzorom in ji primanjkuje občutek prilagajanja.

Čebula

To je manj pogost vzorec kot zanka in krog. Odtis naj bi označeval osebe, ki rade stvari preučujejo, so previdne in praktične. Cenijo tradicijo in niso nagnjene k spremembam. Tisti z več takimi vzorci imajo zahteven karakter, saj so zelo trmasti, zato se v službi prebijejo visoko.

Šotorska čebula

Osebe s tovrstnim vzorcem imajo enake lastnosti kot osebe z vzorcem v obliki navadne čebule, a so osebnostne lastnosti še bolj izrazite. Osebe z enim ali več takimi odtisi so bolj podvržene anksioznim motnjam (tesnoba). Motnje so odvisne tudi od tega na katerem prstu je vzorec. Če je vzorec na mezincu, lahko izraža posebne želje, predvsem perverzne seksualne igrice v postelji.

Dvojna zanka

To je zelo nenavaden odtis, ki namiguje na razdovjeno osebnost, predvsem razkriva lažnivce. To je pogost vzorec pri tatovih in kriminalcih, tudi osebah, ki so čustveno nestabilne, zaradi tega je z njimi partnersko razmerje zelo težavno. Imajo pa te osebe sposobnost razumevanja obeh strani zgodbe in so dobri odvetniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.