Kaj bodo letos nosile Francozinje?

Foto: Mango
Foto: Mango
Poletni modni trendi iz Francije, ki bodo obnoreli svet.
Oglej si celoten članek

Francozinje so znane po tem, da so vedno très chic, zato nikoli ne boste zgrešile, če boste pri njih iskale navdih.

Modnim navdušenkam seveda ni treba kopirati vseh trendov. Več kot modne boste že, če boste sledile tem izbranim smernicam.

1. "Slip dress“ ali oblekica, ki spominja na spalno srajčko

Francozinje slovijo po svoji iznajdljivosti. S skrbno izbranimi dodatki znajo popestriti vsako še tako osnovno opravo in iz nje narediti pravo pašo za oči.

2. Bluze v starinskem stilu

Takšne bluze bodo vedno v trendu, pa še zelo poceni jih lahko dobite v kakšni trgovini z rabljenimi oblačili. Še zlasti modne so modeli s potiski. Belo bluzo nujno popestrite z opaznim nakitom. 

3. Rute

Francozinje obožujejo preproste modne dodatke, h katerim spadajo tudi elegantne rute. Nosite jih lahko okoli vratu, na torbici ali v laseh. Domišljiji pustite prosto pot.


4. Pletene obleke

Trend, ki spominja na sedemdeseta. Nežno oblekico pokombinirajte z visokimi petkami in minimalističnim nakitom.

Še trend za ženske, ki imajo raje bolj športna oblačila. Z bermuda kratkimi hlačami ne boste nikoli zgrešili. Za elegantnejši videz izberite čipkasto bluzo in bolj opazen nakit. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.