Kaj bodo slavni počeli na najdaljšo noč?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekateri ga radi pričakajo, drugi bi ga najraje prespali. Kaj bodo slavni počeli na zadnji dan starega leta?
Oglej si celoten članek

"Utrujeni od veselega decembra bomo doma gledali filme," je letošnji prihod novega leta napovedal pevec Zoran Predin.

Za pevca Omarja Naberja bi morda rekli, da vsako priložnost izkoristi za zabavo, novo leto pa še posebej, vendar nam je razkril, da je glede tega spontan. "Novemu letu ne posvečam veliko pozornosti. Karkoli se zgodi, se zgodi, je pa res, da sem veliko prepotoval s turistično agencijo in študenti. Še najbolj sem si zapomnil praznovanje novega leta 2008 v Beogradu, saj je ogromno pokalo, ljudje so bili zelo glasni in smo se zabavali s študenti. Leto kasneje smo praznovali v Bratislavi in se spomnim, da je bilo zelo mraz, bilo je –30 stopinj Celzija. Smo sicer praznovali v nekem klubu, pred pretežno slovenskim občinstvom, večina je bila študentov. Všeč mi je njihova energija in rad žuram z mladimi, še posebej študentkami (smeh). Kje bom letos dočakal novo leto, še ne vem, ker se bolj osredotočam na to, da dokončamo novo ploščo, ki bo izšla januarja."

Večna žurerka Neisha, ki je decembra najbolj zaposlena v letu, pa komaj čaka, da vsa evforija mine. Najbolj noro novoletno praznovanje opisuje takole: "Z bendom smo igrali na isti večer v Ljubljani in Mariboru. Komaj se je izšlo, če bi se kaj zgodilo na cesti, ne bi šlo skozi. Če nisem zaposlena, nimam odnosa do novega leta, najraje bi ga prespala. Na živce mi gre ves ta "šunder" okoli novega leta. 31. je pika na i veselemu decembru, tako da komaj čakam, da mine še zadnji dan, da se januarja vrne spokojnost. Kje bom letos pričakala novo leto, še ne vem, zagotovo pa bom s prijatelji, ker letos ne bom nastopala," še pravi pevka.

Na vprašanje, ali lahko opiše najbolj noro novoletno praznovanje, pevka Špela Grošelj pravi naslednje: "Zadnjih deset let. Vsako leto sem za silvestrovo na odru. Enkrat sem bila doma, ni bilo sicer noro, je bilo pa lepo, ker sem bila z ljudmi, ki so mi najbližji. Sicer pa mi je najbolj noro biti za silvestrovo na odru – takrat so ljudje bolj razposajeni kot sicer, neka posebna energija je v zraku, ker se končuje staro leto. Če bi se odločala, ali biti doma ali nastopati, bi zagotovo izbrala slednje. Če ne bi bila pevka, bi novo leto preživela s prijatelji, saj smo odlična družba."

Pevka Saša Lendero se spominja najslabšega praznovanja novega leta. "Ko sem prebolevala izgubo pomembne zveze, sem se s starši odpravila na potovanje v tujino, tam pa je šlo vse narobe – sobe so bile zelo majhne, skozi okna, zabita z žeblji, je pihalo in se jih ni dalo odpreti. Na novoletno večerjo smo čakali do pol polnoči, in ker so bili vsi tako pijani, nismo mogli ničesar jesti. Kar je bila sreča, saj je bila hrana zelo grozna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.