Kaj dela Tanja Žagar v Gostilni?!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Danes zjutraj je v šov Gostilna išče šefa vstopila Tanja Žagar.
Oglej si celoten članek

Zgodaj zjutraj je pozvonila na vrata in tekmovalce ‘’spodila’’ na delo, razen Žana, ki je dobil nalogo, da Tanji za že dobro poznano rubriko Šef za slavne pripravi njeno najljubšo jed.

Ker je v Gostilni išče šefa teden sladic, so Tanjo vprašali, kaj je njena najljubša sladica. Tanja pravi, da se pri sladicah največkrat drži receptov, sicer pa rada tudi improvizira. "Zelo težko se držim tistega dela recepta, kjer piše, da mora določena sladica, preden jo "napademo", nekaj ur mirovati v hladilniku, da se strdi. Jaz se namreč v svoji glavi (zaradi nestrpnosti in seveda lakote) vedno znova prepričam, da je zagotovo že! In ko umetnino po pol ure vzamem iz hladilnika in jo začnem rezati, ta seveda močno spremeni svojo obliko. (smeh) Enkrat do zdaj pa mi je le uspelo! Kako? Tako, da sem tiramisu pripravila tik preden smo se odpravili na koncert in ko sem se vrnila domov, je bil pripravljen na moje sladkanje!"

Več o Tanji boste videli jutrišnji oddaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.