Kaj imajo radi tehtnice, škorpijoni in strelci?

Foto: Žurnal24 Lepota, seks in potovanja za tehtnice, škorpijone in strelce – kratko in jedrnat
Tehtnice so obsedene z lepoto, škorpijoni s seksom, strelci s potovanji. In njihove obsedenosti se kažejo tudi v njihovih stanovanjih.
Oglej si celoten članek
Tehtnice so zares obsedene z lepoto in estetiko – to misel imejte v glavi, ko vstopate v stanovanje tehtnice. In ne čudite se, če boste osupli nad prav vsem: pohištvom, stenami, izbranimi drobnarijami in seveda neverjetno čistočo. Tehtnica je najbolj srečna, če največji prostor v stanovanju spominja na knjižnico. Ker je tehtnica zračno znamenje in ima rada odprte prostore, hoče knjižne police ob steni, a še zdaleč ne toliko polic kot v knjižnici – zdeti se mora, da knjige ob steni lebdijo. V domači knjižnici ali v dnevni sobi tehtnica uživa v družbi. V jedilnici je obvezna velika miza, saj največji esteti med vsemi znamenji ljubijo družinska srečanja ob dobri hrani, spalnica pa je pri tehtnici doma običajno zelo romantična.

Ah, škorpijoni ... Če vas odpeljejo domov, boste najverjetneje kmalu pristali v spalnici. © iStockphoto

 
Škorpijoni ... marsikdo se ob omembi škorpijona le prizanesljivo in kislo nasmehne, saj je s škorpijoni vse prej kot lahko živeti – polni so skrivnosti in zapleteni v najrazličnejše intimnosti. In obsedeni s seksom (izjeme seveda obstajajo!), zato je zanje najpomembnejši prostor spalnica z veliko, udobno posteljo. Okna hoče škorpijon gosto zastrta, posteljnina mora biti draga in mehka ... Vse za dober in brezskrben seks! Poleg tega škorpijon v stanovanje vztrajno nosi stvari, ki spomnijo na seks in ljubezen ter imajo celo falično obliko – na oknih škorpijona zato največkrat stojijo kaktusi.

Strelci podobno kot dvojčki obožujejo potovanja. Zato eno sobo ali vsaj polico ali steno namenijo spominom na potepanja po svetu, kamor počasi prinašajo stvari, ki so jih začarale na poti – slike, fotografije, drobne spominke, igračke, kipce ... Ljubezen do potovanj gre pri strelcih tako daleč, da zaradi tega cenijo čim manj stanovanjske opreme in osebnih stvari. Tako so vedno pripravljeni – v vsakem trenutku lahko spakirajo in dvignejo sidro. No, čeprav je strelec ognjeno znamenje, se, kadar je sploh doma, raje greje ob svečah kot ob kaminu.

V sredo, 20. februarja, pa preberite še, kakšen dom je všeč kozorogom , vodnarjem in ribam .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.