Kaj imajo zvezde rade med rjuhamii

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Rihanni so všeč ubogljivi, Heidi Klum rada eksperimentira. Zvezdniki so razkrili svoje spolne preference.
Oglej si celoten članek

Nemška manekenka Heidi Klum je za revijo Marie Claire dejala, da so nekateri v postelji pač bolj divji. Priznala je, da rada spusti na dan malega hudička v sebi. "Včasih se je vredno malo potruditi in si nadeti kakšen kostum, da popestriš dogajanje,“ je povedala. 

Nick Cannon in Mariah Carey sta si, ko sta bila še par, med seksom rada vrtela njeno glasbo. Cannon je priznal, da se je občasno samozadovoljeval ob njenih pesmih, ko "nje ni bilo“

Igralka Kyra Sedgwick je povedala, da je po odselitvi otrok ljubezensko življenje s Kevinom Baconom postalo bolj vroče. "Več hodiva naga po hiši,“ je priznala. Olivia Wilde in Jason Sudeikis sta kot kenijska maratonca, ko je v igri seks. Zoe Saldana uživa v vseh položajih. "Rada imam misijonarski položaj in rada sem na kolenih. Rada sem tudi na vrhu, po pasje ali stoje,“ je povedala za Marie Claire. 

Jada in Will Smith si rada privoščita seks na neobičajnih mestih. "V prijateljičini hiši na zabavi. V kopalnici. Izbirajte mesta, ki mogoče niso tako udobna. Postanite za en dan njegova tajnica, ali pa preprosto ustavite avto ob cesti in se prepustite,“ svetuje Jada. 

Pevka Rihanna je priznala, da rada ukazuje in da jo mora moški v postelji ubogati. Christina Aguilera naj bi uživala v lezbičnem seksu in nošenju uniform. Njena fantazija je bila povezana z medicinskimi sestrami. 

Igralka Eva Longoria uživa, ko je zvezana. "Nič nimam proti temu, da sem zvezana s svilenimi šali. Rada imam, da moški prevzame pobudo. Biti v podrejenem položaju je seksi,“ je povedala. Njena igralska kolegica Scarlett Johansson pa se ne bi branila seksa na zadnjem sedežu avtomobila. 

O spolnih igricah, ki se jih je v svojem življenju šla Angelina Jolie je bilo napisanega že veliko. Nekoč je izjavila, da v zvezi z Bradom Pittom ne čuti več potrebe po sadomazohističnih igricah, a se zaradi tega ne odpovedujeta drugi zabavi. Za svoje igrice naj bi imela na posestvu v francoskem Miravalu posebno hiško. V njej naj bi bil prostor za posebno gugalnico, biče in številne igračke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.