Kaj je hčerka Olivie Newton-John naredila iz sebe?!

Foto: Profimedia Chloe Rose Lattanzi Foto: Žurnal24 Chloe Rose Lattanzi, Ovlicia Newton John Foto: Žurnal24 Chloe Rose Lattanzi Foto: Žurnal24 Chloe Rose Lattanzi, Ovlicia Newton John
Odvisna od lepotnih posegov?
Oglej si celoten članek

Chloe Lattanzi, hčerka igralke Olivie Newton-John, je že pred časom povedala, da je bilo zelo težko odraščati v mamini senci, saj so jo z igralko ves čas primerjali. 31-letnica je zaradi stresa in strahov zbolela za anoreksijo, svojo žalost pa je poskušala zmanjšati s kokainom, antidepresivi in vodko.

Chloe naj bi bila sedaj ozdravljena starih odvisnosti, je pa na žalost podlegla novi. Slavna hčerka je popolnoma spremenila svoj videz. Lepotni kirurgi so se lotili njenega obraza, povečali oprsje in zmanjšali obseg njenega pasu.

Lattanzijeva bi očitno za kariero, ki bi se lahko primerjala z uspehi njene mame, naredila vse. Doslej  ji to še ni uspelo. Posnela je singel, ki je šel hitro v pozabo, in sodelovala pri nekaj manjših filmskih produkcijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.