Kaj je Lopezovo spravilo v jok?

Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez Foto: FameFlynet Jennifer Lopez
Jennifer Lopez se je pridružila klubu slavnih, ki se lahko pohvalijo z zvezdo na hollywoodskem pločniku slavnih.
Oglej si celoten članek

Kaj spravi svetovno znanega zvezdnika na kolena? Zvezda na znanem pločniku slavnih. Ta čast je sedaj doletela tudi pevko in igralko Jennifer Lopez, ki se lahko pohvali z zvezdo številka 2500. "Vedno sem sanjala o tem, da bi vas zabavala. Presrečna sem. Občutek, ki me preveva, je tako neresničen, a obenem tako super resničen. Krasno je,“ se je zahvalila velika diva, ki v govoru ni pozabila na svoja otrokoma. "Tako zelo vaju ljubim," je s solzami v očeh izjavila Lopezova.

Podelitve zvezde se je udeležila celo Jane Fonda, ki se je z Lopezovo med snemanjem Tašče, da te kap tesno spoprijateljila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.