Kaj je Regina naredila iz sebe?!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Razkrila je svojo skrivnost …
Oglej si celoten članek

To je neverjetno, kako je naša pevka Regina videti pri 54! Razkrila nam je, v čem je skrivnost njenega sijočega videza. Je šla pod nož? "Ne, temu se še vedno izogibam, drži pa, da imam kakšno kilo več in s tem tudi bolj polna lička. Zaradi vsega posla in stresa v naši produkcijski hiši, za nami je nekaj težkih projektov, tudi za tujino, sem telovadbo povsem opustila, izgubo energije pa kompenzirala s sladkarijami in večernimi prigrizki. Seveda imam sedaj lep poln dekolte (ha ha) in polna lička, a počasi bo čas kopalk, zato se bo treba spraviti v formo," je povedala Regina.

Priznala tudi lepotni poseg

Regina pa ima tudi prav posebno lepotno skrivnost, ki ji pomaga do lepe in sijoče kože, to je metoda microneedling. "Postopek je res boleč in krvav, koža se po njem lušči tri dni, a učinek je nato super. Spodbudi tvoj lasten kolagen, zmanjša pore in popravi pigmentne madeže. Sama imam še vedno veliko brazgotin od aken in mi je ta postopek resnično pomagal, zato ga bom ponovila," je svojo lepotno skrivnost zaupala Regina.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:08 25. Februar 2020.

    Od nikdar ni bila ravno IN pa tudi sedaj ne...

  • 13:49 25. Februar 2020.

    Regina poziva ......pijte vina .....domača vina .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.